Ministerstvo financí – práce na dohodu

Na Ministerstvu financí hledáme někoho na dohodu o pracovní činnosti do oddělení Informační podpora a knihovna. Jedná se převážně o samostatnou práci, náplň tvoří zejména dokumentace zahraničních odborných článků, dále monitoringy tisku, rešerše, studijně-rozborová činnost a kratší pracovní překlady.

Práce je vhodná též pro studenty vysokých škol (bakalářského, magisterského i postgraduálního studia). Dohoda by byla uzavřena od července 2023 na 20 h týdně. Je třeba docházet do hlavní budovy v Letenské 15 v dohodnutých časech, ale umíme v tomto být velmi flexibilní a bereme ohledy i na zkoušková období apod. Částečně je možné pracovat z domova. Výhodou kromě zkušenosti s prací na Ministerstvu financí je pro zájemce o další profesní rozvoj též neustálý kontakt s odbornou ekonomickou literaturou. Práce je ohodnocena 210 Kč na hodinu, lze se též stravovat v budově.

Po zájemcích požadujeme orientaci v ekonomické problematice a výbornou znalost angličtiny. Znalost dalších jazyků je výhodou. Preferujeme dlouhodobější spolupráci.

Motivační dopis a strukturovaný životopis mohou zájemci zaslat do 9. června 2023 na adresu jiri.benda@mfcr.cz.

Úvod > Pracovní příležitosti > Ministerstvo financí – práce na dohodu