Užijte si roční pracovní stáž ve Florencii !!!! Vyhlášení výběrového řízení na rok 2023

Vážení studenti,
mám velikou radost, že Vás mohu opět oslovit s nabídkou roční pracovní stáže v naší partnerské instituci – European University Institute ve Florencii.Jsme rádi, že naši studenti každoročně skvěle reprezentují ÚISK právě na tomto špičkovém evropském pracovišti a těšíme se, že i letos mnozí z Vás využijí tuto výjimečnou příležitost pro svůj další odborný, jazykový i osobnostní rozvoj.
Pozice šesti trainees se nabízejí napříč vybranými akademickými institucemi v celé EU a mohou se o ně ucházet absolventi bakalářského i magisterského stupně informačních studií a knihovnictví.Výběrové řízení je dvoukolové, vybírají se zároveň tři trainnees s nástupem od února 2023, tak tři od listopadu 2023 (pozor, možnost volby ze strany studenta je velice omezená).První kolo VŘ na ÚISK proběhne v pondělí 17.10.2022 od 13:00 Na Příkopě 29, 5. patro (příp. online).Zájemci musí předem (do 15.10.2022 do 24:00) poslat svůj životopis a motivační dopis v angličtině na adresu helena.lipkova@ff.cuni.cz (pracovním jazykem na EUI je angličtina, znalost italštiny není požadována!).
Vybraní uchazeči dostanou písemné doporučeni a podporu pro přípravu na pohovor druhého kola, které se uskuteční formou online se zástupci EUI online.Veškeré další informace k této pracovní stáži naleznete na odkazu https://www.eui.eu/Research/Library/AboutTheLibrary/Job-opportunities/Traineeships/Traineeships
S pozdravem,Helena Lipková
Úvod > Nástěnka > Užijte si roční pracovní stáž ve Florencii !!!! Vyhlášení výběrového řízení na rok 2023